Eceliza3434 Yaprakdokumuseverr ben yine vermişim :( çok üzülüyorum hamileligin başı 88kg dım şuan 34+4deyim 87 çıktım dün :(
BeyzaGnes12 Eceliza3434 masallah gelişimi iyiyse hiç sıkıntı etmeyin sizdeki fazlalıklar bebeği geliştirmiştir bence, doktorun ne dediği onemli
Serdem39 78 le hamile kaldım hala 78 im gebelik şekeri çıkınca dikkat etmek zorundaydım ama çok şükür bebeğin gelişimi iyi
Eceliza3434 BeyzaGnes12 evet evet bebek önde bile gidiyor diyor bazıları ama nebilim vicdan yapıyorum acaba benim depolardan mı gidiyor diye de tedirginim açıkcası
BeyzaGnes12 Eceliza3434 önde bile gidiyorsa bu çok iyi senden gidecek kilolar bebeğe gidiyor bu mutlu olman gereken birşey 🤲
Ceed_mom 67 ile hamile kaldım 73 kg şuan 2 haftadır 2 kg verdim anlayamadım doktor bebek gelişiyor sıkıntı yok diyor
eceyc314 52 kilo hamile kaldım 34+3 üm 57,5 kilo olmuşum😊 boyumda uzun, kardeşim leblebi yutmuş solucan gibisin diyor😅 ilk gebeliğimde de 9,5 kilo almıştım
_Fasyada_ 75 hamile kaldım 77 oldum 32 haftalık hamileyim bulantı mide yanması öyle çok ki korkudan yemek yiyemiyorum kan ilacı vitamin içemiyorum bebek gayet iyi şükür gerisi önemli değil 😊