nununundunyasi asell13 anam ne güzel ben hafta içi her gün işe gidiyorum eve dönerken o merdivenler o kadar gözümde büyüyor ki 🥹
nununundunyasi asell13 amin bebişim şimdilik yeniyiz güzel geçiyor ağırlaşınca nasıl olacak bakalım ☺️
Mihrac54 HzlBrls kesinlikle dinlenmek en makul olanı ve kişisel bakımlar çok moral oluyor manikür Kaş kirpik vs 🥰 evett bohem konsept olucak birde meşhur kabarık hamile kıyafetleri ile 🧡🥰
Fundahakanb nununundunyasi 36. Haftam odadan salona zor geçiyorum gezme sezonu benim için kapanmıştır :))
nununundunyasi Fundahakanb kendini fiziksel ve mental olarak doğuma hazırlamak için güzel zamanlar, bi avazda inşallah 🙏🏻
asell13 nununundunyasi tadını çıkar son haftalar felaket 😂😂 alın bu kızı içimden diye yırtınasım var bugün 😂😂
Zeyd_Mom_22 nununundunyasi ya bilmiyorum ki hep vitamin fln çay falan veriyoruz ki hastalanmasın. çocuk nasılda ağlıyordu elimden geleni yapıyorum ama ateş düşmek bilmedi😣 Şimdiki virüsler belkide yada üşüttü
nununundunyasi asell13 deme öyle korkarım ben başı da iyi geçmedi çünkü yarın ikinci trimestere giriyoruz o zaman ben bi tadını çıkarayım 😂
asell13 nununundunyasi içimizde bi can taşıyoruz ve gün geçtikçe büyüyor 🥹😍 kolay olacağını kim söyeldi
nununundunyasi Zeyd_Mom_22 ya çiçek gibiler zaten hemencik soluyolar kıyamam etrafta hasta çocuk vs varsa ya da dışardan biri de virüs getirdiyse hemencik kapiyolar Allah’ım şifa versin çabucak toparlasin inşallah 🙏🏻
Zeyd_Mom_22 nununundunyasi amin amin. evet canım cidden öyle oluyor. çok zor annenin bebeğini öyle görmesi🥺😣 teşekkür ederim canım🥺🫶🏻