nununundunyasi DilekBodurr temizliği hafta sonuna bırakmamak çok ileri seviye biz daha gelemedik oraya 🤭 yağmasa da bi hava alırsınız bence de ☺️
nununundunyasi gulkilickiyar öyle bi mevsimdeyiz ki her şey olabilir 😂 evdeki plan da çok cezbedici ama 😏
nununundunyasi Bebisimiz0244 ayy Allah’ım kavuştursun bi avazda inşallah 🙏🏻 🥰 sizin planlar bellidir o zaman ☺️
Eceliza3434 nununundunyasi istanbul kızımı kinyROO Floryaya götürüyorum cumartesi günleri 4,5 yaşında kahve sohbet ailelerle havada kötü o oynar oyungrubunda bende/bizde lak lak … :))
nununundunyasi Eceliza3434 oo siz işi çözmüşsünüz ya 😂 çocuk eğlenirken sizin de sosyalleşmeniz çok iyi 🙏🏻
Zeyd_Mom_22 Valla biz kızlarla piknik yapmak istiyorduk oda hava yağmurlu soğuk rüzgarlı baküde yaşıyorum. O yüzden piknik olmicak gibi. Eşimde sabah çalışıyor(( belki pazar işten çabuk gelse bebeğin eksiklerini gidip almak istiyorumm🥺🥹
nununundunyasi Zeyd_Mom_22 ülke dışında da yağmurlu hava hakim desene 😔 bebek alışverişi iyi hissettirecektir ama 🌸
asell13 nununundunyasi Adana yağmurlu hoş güneşli olsada artık dışarı çıkamıyorum 3 adımdan sonra belim kırılıyor annemleri çağırdım onlar gelecek kahvaltı yapacaz bebeğin kıyafetlerini ütüleyip çocukların dolabını komple düzenleyecez inşallah
nununundunyasi asell13 köprüden önceki son çıkışı diyosun yani 🤭 tatlı telaşlar bunlar sağlıkla kavuşun 🫀
1prensesannesi__ nununundunyasi istanbulu sular seller götürdü hemde tam biz disarkayken eve kadar mahvolduk kizimla 😂 hafta sonu planımda temizlik yapmak temizlik yapip bi kac gün yan gelip yatmak istiyorum guya bayram temizligi yaptik 2 3 hafta oldu heryer bin beter oldu sanki hic temizlik yapilmamiş gibi
nununundunyasi 1prensesannesi__ oo o kadar yağdı mı ya 🫢 temizlik nankördur ya hiç bitmez yaptığın da görülmez ah ah 🫠
cimenn_08 nununundunyasi Öğlen oğlumu eşime bırakıp arkadaşlarımla kahve içmeye gidicez kız kıza akşam da eşim halısahaya gidicek cumartesi plan bu pazar da sabah klasik kahvaltımızı yaparız ailecek öğlen de yola çıkıcaz memlekete ailemin yanına gidiyoruz☺️