YeniGelinMeselesi Sağlık ocağına gittim kontrle kalp atışını dinledik 145 çıktı erkek bebek mi dedi hemşire kız dedim bişey demedi ama bebeğim uyuyordu ölçüm esnasında acaba kız bebek erkek bebek kalp atışları farklı mı oluyor diye düşündüm 🤭
annelik_4 YeniGelinMeselesi bende onu anlamadım pek bende bı ara kontrole gittim kalp atışına baktı yüksek çıktı erkek mi dedi evet dedim erkek bebeklerin kalp atışları daha yüksek olur dedi ben anlam veremedim🙄
bhtrolcay YeniGelinMeselesi bunu bende instagramda görmüştüm erkek bebeklerin kalbi kızlara göre daha güçlü ve hızlı atabiliyormuş nekdar doğru bilemem ama benim ilk gebelğimde oğlumun kalp atışı 7.haftada gümbür gümbürdü şimdi 2.hamileliğim 8.haftada duyduk pek kibardı😁
YeniGelinMeselesi annelik_4 erkek bebeklerin yapıları kız bebeklere göre daha iri oluyor ya belki bu da öyle bişeydir 🤭😂
Bedihauslu Bende bunu duymuştum instegramda Bi doktorda ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum
YeniGelinMeselesi Bedihauslu cinsiyeti 8.aya kadar kız dendi daha erkek çıkarsa şok olurum çoğu şeyi pembe yav😂😂
Beyzakeles YeniGelinMeselesi bilmiyorum ama bir video da izledim özel bir hastaneydi doktor erken haftada kalp atışından erkek demişti ileriki haftalarda erkek çıktı
Cilginanne2bebeli68 YeniGelinMeselesi şunu duymuştum ben 140 alti erkek 140 üstü kiz ve bizde tuttu kizimda hep 150 145 gibiydi oğlumda 90 100 120 oldu en fazla