Ozgesenses12 Merhaba kızlar regl 3 gün gecikti pcos yok normalde düzenlidir 1 Mayıs akşamı beta için kan verdim ve 2.30 çıktı suan da hala regl olmadım ve sol kasıgım da ciddi derecede batma var ve regl belirtisi hiç yok. Betası 2.30 çıkıp sonrasında gebeliğini öğrenen var mıdır ?
Deebg Ozgesenses12 ben cuma günü kan verdim 3tü sonucum pazartesi tekrar verdim 68 yükselmişti perşembe tekrar verdim 247 çıktı artışlar güzel mi bilmiyorum ama sizinde yükselir inşallah 🙏
Ozgesenses12 Gozdee01 salıya kadar bekliyim mi dedim regl gecikmelerinde 7 ila 10 gün gecikmede net sonuca ulaşılabiliyormus canım
Ozgesenses12 Irempolatt varsa geçer yükselişe evet salıyı bekleyeceğim öyle düşünüyorum eğer regl olmazsam
sevgi91- Adetime 1 gün kala test verdim 23,5 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 76 çıktı doktor değerlerim düşük, düşük olabilir dedi sizin değerleriniz nasıldı yorum yazabilirseniz sevirim
Serapkayaa1234 sevgi91- degerler nasıl düşük dedikdi doktor beta 5 ten yüksekse hamılesin diyorlar yanı bende bu sayfada öyle ögrenmiştim canım
Deebg sevgi91- benim pazartesi günü 68 çıktı 3 gün sonra tekrar kan verdim 247 çıktı kimyasal gebelik olabilir dediler pazartesi tekrar kan vereceğim 🤔
sevgi91- Günüm geçtiği için daha yüksek değerler olmasını bekliyorlar sanırım dış gebelik veya düşük olduğunda düşük değer olabiliyormuş