ZulusSerdar Kızlar hamilelikte sizdede sarı akıntı oluyormu ?korkulacak bir şeymi 6+1 günlük hamileyim
Elifxxxx ZulusSerdar enfeksiyon olduğu için oluyor canım bı kadın doğuma git ve şöyle enfkeisyon ilerlerse sıkıntı oluyor
Rojin_selet Bende de var akıntı çok fazla hatta fitil verdi kullan dedi bi defa kullandım 1 hafta akıntım olmadı işe yaramıştı şimdi de ilacı bulamıyorum nereye koyduğumu unuttum 😂
ZulusSerdar Rojin_selet bende korktum ya internetde okudumda akıntı beyaz olması gerek diye bende sarı niye böyle oldu acaba dedim
Alparslanmom__ Rojin_selet bnde 26 haftalık hamisim bndede yeni yeni başlad maalesef süt kesiği gibi benimki sari pütür pütür ilk aylarimda yoktu
ZulusSerdar Alparslanmom__ bende pütür pütür değil sadece sarı akıntı pazartesi gidicem söyleyim doktora
Alparslanmom__ ZulusSerdar gecms olsun benide haberdar edin bnd haftaya cmrts kan idrar tahlili verecem insllah temiz çıkar ya sonuçlar hayrlı sonuçlar alırız🙏
Deryaaa2809 Benimde aşırı şekilde var koku ve yanma olmadığı sürece sıkıntı yok dendi korkulcak bişey yok yani
111Anneolmak Deryaaa2809 benimde oluyor sarı akıntım ama yanma vs kaşıntı falan yok . Doktora da söylemedim önemli değildir diye sorun değilmiymiş böyle olması tam olarak ne zaman tehlikeli oluyormuş ?