Ncydmr Hemen hemen aynı şeyleri yasadim canım bir gittim 4+4 günlüktü kesem bir hafta sonra tekrar gittim 5+2 günlük çıktı bir haftada ancak 4 5 gun ilerlemiş yani kesem de 5mm di o zaman doktor 2 hafta sonra gel alalım gelişmiyor dedi başka bir doktora gittim 2 hafta sonra hersey yolundaydı cok şükür kuzumun kalp atışlarını duydum yine 3 4 gun geriden geliyor ama doktor normal dedi . Bence bir doktorla kalma ve acele etme karar vermek icin allahim yardımcımız olsun iyi haberler alırsın insallah♥️♥️
SafaMerve DidemEruncu 1 hafta daha beklemen lazm kese içinde bebek olur. Olmazsa boş gebelktir küretaj olman lazım :(
Dilruba92 DidemEruncu Aynı şey benimde basıma geldi doktora gittiğim de 8+6 günlük tü kese 7+3 göründü ama bebek görünmedi bu cuma randevum var inşallah görürüz
Aslishn DidemEruncu 2 hafta snra iste yine bakicak eger yine goremezse malesef.. ama doktor umutlanma dedi
Dilruba92 DidemEruncu Evet ultrosonla göre 7+3 cıktı normalde 8+6 dıydı 2 hafta geçti bakalım yarın randevum var inşallah iyi haber alırım
DidemEruncu Bugün doktora gttım. Vajinal ultrasyonla baktı .durumu anlattm. Yolk sac kese var ama bebek ve kalp atışı yıne görünmedi. 10 gün sonra gel ama kurtaja da kendını hazrla dedi .😑
mervecoban Canım şuan 19+2 hamileyim ilk hamileliğimi öğrendiğim de benimde kesenin içinde bebek görünmemişti hiç korkma bazı küçük kaçaklar annelere şaka yapmak istiyor sanırım 🥰
mervecoban DidemEruncu 7.haftamda görmüştük doktor sıkışık gel dedi yani bol su iç idrarın olsun ve girmeden çikolata ye ben bu şekilde gördüm
DidemEruncu Dilruba92 benm de yarın randevum var canm inş ıyı haberlerle geliriz 🙏 bn ultrasyona göre kac haftalık olduğumu bilmiyorum malesef ki söylemediler sormama ragmen
DidemEruncu mervecoban tamm canm bol su içip öyle gderm .genelde randevu sabah olunca ac karnına su içmeden gidiyorum.