yeni-annelik Merhaba anneler çapada perinatoloji bölümünde detaylı ultrason yaptıranlarınız var mı Tuğba Saraç Sivrikoz’a randevu aldım aranızda gidip memnun kalanlar var mı 🌸
hanifeq Ben capada perinatoloji takipliyim özel birşey olsun istiyorsanız farklı bı yer tercih edin bence ordada herşeye bakıyorlar evet ama ilk kez için muaynesi olan bir yere gidebilirsiniz Aytül Çorbacıoğlu veya Ali Ekiz e
yeni-annelik hanifeq çapada nasıl bakıyorlar peki ücreti ne kadar devlette iki yerden aldım ikisinede gitmeyi düşünüyorum değerlendirmek için normalde özel takipliyim olmazsa kendi gittiğim hastanede yaptıracağım
Ballilokuum hanifeq ben Aytül’e gittim ama pek memnun kalmadim cok kisik sesle konusuyodu ve organlara bakarken bana anlatmiyodu ki anlatabilirdi ben soruyodum surekli en son islem biterken hersey normal dedi(sukur)ama bana ilgisi yeterli gelmedi
yeni-annelik Ballilokuum ücret verdiniz mi peki ben internet sitesinden randevu aldım öğretim üyesi kısmından bu yüzden ücretli yazıyor
hanifeq Ballilokuum ben iki kez gittim kendisine gayet bilgisi yeterli geldi evet organları anlatmadı anlatan az var zaten
Makbulepoyraz 8 mayıs carsamba gunu ALİ EKİZ de randevum var muayene ücreti nakit olursa 4.000 tl kredi kartı olursa 4.500 tl tek gebelikte
haticelevent55 immmzaben ben gidiyorum Burçin hocaya 800 tl muayene ücreti var ama aşırı ilgili çok memnunum