Mkblgrlyn Kızlar güvenilir bir sayfa/site isimli hastane çıkışı yaptırabileceğim bir yer var mı acaba. Ve mümkünse çok da pahalı olmayan. İlk oğluma tuğba kuğuda yaptırmıştım gerçekten kalıteli ve çok güzeldi fakat çok pahalanmış.
Alparslanmom__ Mkblgrlyn bnde bebeqon sayfasından yaptrmstim Instagram’da 11 li hastane çıkışı 680 TL trendyolda falan çok pahalı
Mine-tayfun beyhan3678 bende ordan yaptırdım ve piyasadaki en uygunu o sanırım çokta beğendim kaliteli
bebisliozlem Trendyol/lilabio dan yaptırdı ablam bebişime 🥰 baskısında falan bir sorun olmadı yıkayınca, kumaşı da pamuklu,yumuşacık 🩷
Mine-tayfun beyhan3678 ay çok güzelmiş ben yaptırırken çok kararsız kaldım keşke bende papatyalı yaptırsaydım en sevdiğim çiçek papatya kesinlikle burdan alınır çok kaliteli
beyhan3678 Mine-tayfun bnde çok kararsız kalmıştım böyle canlı görünce daha da sevdim Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah
Mkblgrlyn Teşekkür ederim kızlar butikbebecik e göz gezdirdim gerçekten uygun ve güzel görünüyor ordan alacağım inşallah
DEF_ikiprensbirprensesmom Bende kızıma 3 yıl önce tubakugu dan yaptırmışım şimdi gerçekten çok yüksek fiyatları butikbebecik gerçekten uygunmuş bende teşekkür ederim öneri için. 🥰💜 24 haftalığız ismimiz netleşsin bende ordan yaptırırım muhtemelen