Kaktuscekirdegi 33 haftalık hamileyim efsane bi baş ağrısı yanında midem bulanıyor gibi oluyor ekstra midem yanıyor da çok değişik hissediyorum napsam bilemedim
Mitan Kaktuscekirdegi gıdebılırsen acıle gıt bu tarz şeyler sorun cıkarabılır ishal varsa kesınlıkle gıt
Mine-tayfun Kaktuscekirdegi 31 hafta oldum bende mide yanması en başından beri var geçmiyor ama baş ağrısı mide bulantısı yaşıyorum çok
xhbgns Kaktuscekirdegi Açılmanız oluyordur belki korkmayın, bazen bu gibi durumlarda açılma olabiliyor ya da stres yapıyorsunuzdur zaman yaklaştıkça stres midenize ve başınıza vuruyordur. Kontrole gittiğinizde yine de durumu doktorunuza da iletin 🌸
anneliktadi @Kaktuscekirdegi mide bulantısı için tuzlu kraker tarzı bir şey olabilir mide yanmama da iyi gelir ama baş ağrısı için bir şey diyemeyeceğim çünkü ancak uyursan geçebilir ağrı kesici iç de diyemem :)
Mitan Kaktuscekirdegi allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bende öyle 33+5 bır an baş dönme ve sankı tansıyon düşmesi çok yaşıyorum
Kaktuscekirdegi Mitan ilk defa böyle oluyorum hiç böyle olmamıştım ondan biraz tedirgin oldum tansiyonumu da ölçtüm şimdi tekrar 12/7