cansubsrr SevgiErten Onu bende çok merak ediyorum bende 8 ci haftaya giricem . Ağda nezaman yapılmalı merak ediyorum
GbAY SevgiErten bende doktoruma sordum bi engel yok dedi ama o aciya dayanamadim kaslarimi bile alamiyorum artik cok hassasim
Sseymaugurr SevgiErten ben doktoruma sormustum hıc bır engeli olmadıgını solemıstı ama ben 3 ayımı bıtırıne kadar yapmadım 3 aydan somra hep agdaya gıdıyorum
penceresimi SevgiErten ben 6+4 üm daha 3 gün önce yaptırdım kendinizi kasmamaya çalışın yeter bir problem yok
Popmum Göbek tüyleriniz hariç ağda yapabilirsiniz.var ise göbek tüylerinize dokunmamanız daha sağlıklı olur.
SevgiErten Ssseval daha çok erken keseye yerlesmeyen bi bebek icin bide ilk hamileligim çok titizim bu konuda
Esrayusuf Bende 6+4 üm bende yaptım geçen ağda sadece acın fazla oluyor hassaslaşma olduğundan ama oda sonradan uyuşuyor alışıyorsun ağda en rahat temizi
Gokkusagivemucize Düşük tehlikesi olmasına rağmen yaptım ben. Nasıl etkileyebilir. Kendim yapıyorum. Sadece acele etmeye çalıştım eğildiğim için