Melisa_kznsl devlette biraz daha yavaş işliyor her şey, özelde daha hızlı oluyor, eğer özele başlayacaksanız devletten rapor çıkarttırmanızı tavsiye ederim, şuanda özelde bi tüp bebek denemek 200 binleri buluyor, ilacıydı, yumurta toplamasıydı, dondurmasıydı, rahim dinlendirmesiydi, zaten en çok ilaçlar tutuyor, doktor bide en son hadi bi histereskopi yapalım rahim içine bakılsın diyor, iyi bi meblağ gözden çıkartmak lazım, ama rapor çıkarttırmanız için yinede ağustosu beklemeniz lazım gibi, 3 sene aşağısını devlet karşılamıyor, özelde ki doktorlar 3 sene dolmadan çıkartabiliyor mu onu bilmiyorum, belki bilen birisi yazar, bide insaflı birisine denk gelmek lazım, ben özelde tüp bebek denemiştim 2 sene önce, 1 Allahın kuluda çıkıp demedi ki ya gel sana bi rapor çıkartalım, ilaç aldık hepsini ücretli pahalı pahalı, sağlık ocağından yazdırıp alabileceğim ilaçları bile pahalı aldım, eczacı bile uyarmadı, bu konuda canım yandığı için herkesi bilgilendiriyorum, o stresli sürecimde susanlarada hakkımı helal etmiyorum 🥲