Kairem Kızlar ne olur yardım edin kaç doktora gittiysem çare yok bir göğsümün ucu şişti Bebek bir türlü ağzına alamıyor sürekli tek meme verince süt de azaldı nolur bir fikir verin çok zor durumdayız zorla memeyi verince ağlıyor içim sızlıyor
Exxx Kairem makineyle göğsünü sağ canım benimde olmuştu tek göğsüm doktor sağmamı söyledi hatta antibiyotik vermişti dediğin gibi bebek almıyordu memeyi çok şişti ve acıyodu
Gizem_miros Kairem göğsünü şag canım benimde iki memem çok süt doldu uçları şişti kabardı sagdim sıcak suda ovdum
penceresimi Kairem göğsünü sağ ve ayva çekirdeğini marmelat gibi yapıyorlar tam tarifini bilmiyorum İnternete yaz o çok iyi geliyormuş meme ucuna krem gbi oluyor
glsmdncr Cnm valla benim ablam dogum yapti sadece 15 gun emzirebildi yigenim almiyodu memesini surekli kafasını itiyodu. Meger iltihap varmis kokusundan rahatsiz oldugu icin icmiyomus. Ablam gogsunden ameliyst oldu bidaha da emziremedi. Sen gogsunu yine sag ama bebegine verme istersen belki iltihap filan varsa bebegine gecmesin. Ama en yakin zamanda baska bi doktora gorun.
ceco Kairem ya bir merhem vardı dışı mor iyi gelmişti bana ama ben hamileyken oldu göğüse konulan bir şeffaf koruyucu var onu kullandın mı hiç arkadaşım kullanmıştı
Kairem ceco kullandım da onu da almıyor Can'ım merhem de kullandım ne yaptıysak olmuyor ameliyat mı olacağım çok korkuyırum