Srfe01 Sermec27 evet yanlış hatirlamisim ilk oğlum üç hafta ilerden gidiyordu buda önden gidiyorda kilosu 245 grammis 17 haftalıkken 🤗
Srfe01 GuzelMelegimm neden ön yargilisiniz neden atayım böyle bir konuda yanlış yazmışım düzeltme yaptım kişi kendinden bilir işi kaldiki iri bebekler de var ilk oğlum 3 hafta önden gidiyordu mesela
Srfe01 yeni-annelik canım yanlış yazmışım 17 haftalıkken 245 grammis 22 haftalıkken de 585 gram şuan 27 olduk bakalım ayın 15inde gideceğim
tugcesakzci Srfe01 kzı allah seni 😂😂 diyet yapmaya başla diyecektim hemen allah korusun o haftada o kilo tehlikeli biraz ilerisi için. 🙏
Srfe01 tugcesakzci aynen ya nerden aklımda kaldıysa o hiçte 450 gram olmamış halbuki 17 de gitmişim 245 22 de gitmişim 585 450 nerden çıktı 😂
Sermec27 Srfe01 amin inşallah dikkat et şeker olabilir bazen şeker kaynaklı da bebek önden gidebiliyor sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah 🤲 🥰
Srfe01 Sermec27 yok canım ilk çocuğumda iri doğdu şekerim çok düşük aksine doktor genetik dedi yine de uyarın için teşekkür ederim 💕
Melek1649 Kızlar 19. Haftamdayim alt karnımda sızı gibi bazen ağrı oluyo sancı gibi değilde böyle ani bir sızı girip duruyo.aranizda öyle olan varmı . Rahim genişlediginden olabilirmi
SrpYlmz pinaarrylmz 18 haftamda 237 gramdı 21+6 da 428 gramdı her ikisinde de kilosunun güzel olduğu soylenmisti biri kendi doktorum diğeri Perinatoloji Uzmanıydi ,şuan 23+3 üz bilmiyorum 24 haftalıkken kontrolum var bekliyorum ☺️