Kardelen120o Haftadan selam nasıl gidiyo hamis anneler benim birazcık zor hem iş hem ev ikisini yönetmek üstüne bide 2 haftadır geçmeyen grip ve burun tıkanıklıgı bian once dogurmak istiyorum😁
Adsizbiri Kardelen120o benimde üçüncü geliyor nasipse ama çok zorlaniyorum bende gittikçe agirlasmaya başladım hep uyku hali yorgunluk valla fenayım 🙈
00pamuk00 Gün itibariyle 22.haftaya merhaba dedik çok şükür bu aralar iyi gidiyor. Ama hala prilami birakamiyorum 🥺 Kardelen120o
yeni-annelik Kardelen120o ben daha 22 olmadım ama 21 haftalık olduk artık yavaş yavaş zorlanıyorum bende ev işleri yoruyor beni bir de ayrıca çalışıyorum Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Bsyaa Bizde şuan itibariyle 22 haftalık olduk 2.hamileliğim benim ilkine göre biraz daha zor geçiyor uyku halim çok oluyor 4.5 yaşında bi oğlum var sabahları erkenden güne başlıyoruz biraz yoruluyorum
Kardelen120o Seeerr bence doktara gorünmenizde fayda var benim doktorum kanaman olmadigi surece hersey normal demişti
Dml991 Bende cuma itibariyle 22hafta oldum siyatik sinir ağrım oluyo bel ağrım oluyo ama iyiyiz şükür 4,5 yaşında bi oğlum var okula git gel yemek ev işi derken akşam oluveriyo
Seeerr Sevcan62 acile gittim ama doktor pek umursamadı bebeğin kalp atışını bile ben söyledim öyle baktı plesenta aşağıda biraz ondan dolayı oluyor dedi sabah kendi doktoruma gidicem bebeğin durumu iyi bir şeyi yok çok şükür
00pamuk00 Kardelen120o ben bir gün birakmayi denedim bayramdan önce ertesi gün sanki ilk aylarda ki gibi kusmaya basladim. Simdide birakirsam yine ayni olacak diye korkumdan birakamiyorum. Doktorlar bebege bir zarari yok diyorlar ama kullanmak istemiyorum açıkçası korkuyorum.
Kardelen120o 00pamuk00 ben cok kullanma taraftarı degildim doktorum onerdi ona ragmen kullanmadim tuzlu seyler yiyerek salatalık falan o tür seyler yiyerek durdum mide bulantimi hala daha bitmis degil yine var ama ilk aylar kadar degil