Sedasahin5 Kızlar merhaba bebeğim çok hareketli ve ara ara kasıklarıma sancı vuruyor 39+4 haftalık gebeyim doğum belirtisi olabilir mi ama su felan gelmedi
Esrackc Sedasahin5 37+5 im. Geçen hafta 1 parmak açılmam vardı bugün gittim 2 santim olmuş elimle yerleri sildim sıcak duş korunmasız ilişki hurma ananas ne varsa yaptım 😂😂 Pazartesi tekrar gideceğim bakalım inşallah ilerlemiş olur kolaylıkla gelir bebiş 🤍🤍
Haticeburak06 Sedasahin5 benmde ilk gebeliğim bugün 36 haftalık olduk acilden geldim doğum kasılmalarım başlamış bebek sürekli toplanıyor duş fln aldım uzanıyorum öyle ama hala devam ediyor 🥲
Sevcan62 Haticeburak06 kasılmalar başlayınca doğumun ne zaman olacağı belli olmuyor mu eve mi gönderiyorlar
Haticeburak06 Sedasahin5 canım işte nstde baya sancı çıktı benim. Zirveyi gördüm😂 eve geldim doktorum su gelirse kanama olursa ve kasılma geçmeyip sıklaşırsa gel dedi. 1 saat daha bekliyeceğim ona göre tekrar gidicem
Amine_Sultan Valla 35. Haftam belimde ağrıyor 1 aydır kasıklarıma anlık kramplarda giriyor kasılıyorum
Haticeburak06 Sevcan62 su vs gelmeyince eve gönderiyorlar. Açılmama baktılar açılmamda yok o yüzden eve gönderdiler sanırım evde çekeyim diye