yeni-annelik xhbgns asla hemen çocuk yapmam demiştim evlenir evlenmez hamile kaldım 6 aylık evliyim 5 aylık hamileyim pişman değilim iyiki de olmuş diyorum dört gözle oğluşumu bekliyorum 🙈 Alttakine soruyorum; En nefret ettiğiniz ev işi nedir? Ve neden? 🌸
rumeysa_mom yeni-annelik cvp veren kimse yok ben cvp vereyim bari 😂😂 en nefret ettiğim ev işi bulaşık yıkamak uzun sürüyor çünkü belim kırılıyor yıkarken 😂😂 alttakine soruyorum arabanız var mı varsa markası ne?
Teacherblue rumeysa_mom evet var citroen C4 😅😅😅 alttaki kişi şu an sizi ifade eden Duygu emojisi hangisi
Afrasevde rumeysa_mom evet var 🌸 bmw Alttakine soruyorumm Asla görüşmek istemediğin ama görüşmek zorunda kaldığın birisi var mı? Varsa neden ?😁
Zeyneppx Afrasevde hahahahah iş yerindeki herkes hajdsjjs mecburen görüşüyorum 😂😂 Alttakine soruyorum hayatta pişman olduğu bişey var mı varsa ne🤔🤣
Acelyamomy Zeyneppx sinirlenince kafada kocanla bosanmayi düşünüp baristiktan sonra iyiki evlenmisim seninle diyormusun kdjfofkd
Zeyneppx Acelyamomy sorular karisti benim net geriden geliyor ya skgkdk diyorum tabi ki bazen niye bu kadar acele ettim diyorum bazende çok şükür kocamda kocam paşamda paşam evimin direği diyorum kslgkdkdjdjdksjfkdksjs