Hilaldabaan Elisaaikraaa Doğumun nasıl başladı canım sancın mı geldi suyun ya da nişan mı bende 37+ 2 bekliyorum bakalım iki gündür hafif kasık ağrılarım oluyor bebek toplanıyor sürekli falan
Haticeburak06 Elisaaikraaa merhaba canım bende bu gece 36 haftalık oluyorum. Acile gittim doğum kasılmalarım başlamış Ne zamana doğururum sence😂 Açılma flnda yok sadece bebek kasılıyor sık sık Duş aldım yemek yedim bekliyorum öyle
Karanfil19 Normal doğum çok zor mu buna kim karar veriyor doktor mu yoksa siz mi ben mesela çok panik atagim var heyecan var normal yapabilir miyim
Elisaaikraaa Haticeburak06 Canım açılmana bağlı aslında benim gece 1 de sancım başladı açılmam gece 4 de başladı.
Paris-95 Haticeburak06 38 haftalıktan belli kasılma sancı yaşıyorum nst de. kesin doğar diye diye 40 haftayı bulduk 🤣 40+1 olduk
Hilaldabaan Elisaaikraaa Ay ciddi misin ben çok korkuyorum ya normal doğum olacak ama az kaldı çok büyük korku var nasıl olacak diye
Elisaaikraaa Hilaldabaan Canım bende de aşırı korku oluyodu az acı çektim desem yalan olur kıvrandım resmen ama bi doğdu her acıyı unuttum.
Hilaldabaan Elisaaikraaa yaaa hüğğğğğ ay şimdiden başlıyim bari ya yürüyüşe hurmaya herkes erken diyip duruyor 37+2 yim ama en azından doğumum kolay olsun istiyorum ya
Haticeburak06 Elisaaikraaa rahim ağzım yumuşamaya başlamış şansıma kendi doktorum nöbetçiydi o baktı bana kalsa 3 güne doğurursun dedi belki benim nöbetime denk gelir 4 saate doğurursun dedi😂 evdeyim şimdi sabah tekrar gitmemi istedi
Elisaaikraaa zeynep_c Kasıklarımdan hissettim dk tuttum yürütmüyo yön değiştirsen ağrin gitmiyo öylelikle anladım