Myrtle Semanur_AkMo her sene kagida yazip cizerim, cuzdanima koyarim, dua niyetine olan oluyor Allah nasip ederse 😃
dogurangaplumba Semanur_AkMo yaptım geçen sene ben gülün dibine gömdüm ilk çizdiğim oldu resim olarak çizip gömüyorum darısı diğerlerine ama bu sefer o dileklere bi güncelleme yapmam lazım yoksa yanarım🤣🤣
iremd-1798 Semanur_AkMo valla bizde de annem taşlardan ev çizmişti 1 sene içerisinde ev aldılar bu sefer de benim isteğimi çizmesini isteyeceğim belki olur 😅😅
eceyc314 Semanur_AkMo ben bir kere denedim ve tesadüf mü dua niyetine mi geçti bilmiyorum çizdiklerimden bir kaç tanesi oldu. Çok inanmak istemiyorum böyle şeylere ama denk geldi öyle. Dini olarak bir sakıncası var mı diye sormadan daha da yapmak istemedim.
dogurangaplumba Minigiim-vebenn52 hıdırellez ritüeli kız dileklerini kagıda resim olarak çizip gül ağacının dibine gömüyorsun bu kadar ben geçen sene yaptım bu senede aynı şeyleri azaltma yaparak güncelleyip aynı yere gömcem de bizim bahçedeki gülü söktüler galiba geçen görmedim şimdi aklıma geliyor yarın sabah bakayım gül duruyomu diye
iremd-1798 Minigiim-vebenn52 valla anneme şimdi dedim bu sefer de araba yap bir araba alalım diye deneyebilirsin ☺️😅
dogurangaplumba koalamiyim olur heralde ama eşipte çıkarmayın🤣🤣 ben bahçedeki güle gömdüm geçen sene bu sene gül yok 😅🤦🏼♀️
iremd-1798 Minigiim-vebenn52 yani günah diye hiç duymadım günah olsa annem yapmazdı gibi geliyor namazından niyazında bir insan ama detaylıca araştırmak lazım tabii ama dediğim gibi seneler öncesinde ev resmi yaptı annem taştan o sene içerisinde ev aldılar 12 yılı net var. ☺️
koalamiyim dogurangaplumba bizim gül de her an solabilir, eşim de unutup atabilir güvenemedim başka bi yöntemi yok mu 😂
Alwayshope Peki ben bişey sorabilir miyim bu dilekleri taş ile mi çiziyoruz yoksa kağıda kalem ile çizip gül ağacının dibine mi gömüyoruz bi de hava aydınlanmadan o dilek akan suya atılmalı falan deniyo