mor_menekse Lavinia2000 canım Aden çok uyumlu biz onu istedik ama diğer bir anlamı lanetlenmiş kavim diye geçiyor oyuzden vazgeçtik
Lavinia2000 mor_menekse Yaa evet bende dün gördüm ama bi tane sayfada yazıyordu sadece inanmak istememiştim iyice araştırmak laIm demek ki 🤦♀️
Galya15 mor_menekse canım değilmiş İnter tar izine inanmamak lazım diyanete sordum o ismi koymamızda herhangi bir sakınca yokmuş
huysuz__ Miiaa Babaların hassas noktası😄 ama Türk isimleri çok güzel çok asil ben de seviyorum da karar vermesi zor, hepsini birden koyasım geliyor 😅😅😅
Lavinia2000 Galya15 Her sayfaya inanmamak lszım demek mi 😅 çok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💖
mor_menekse Galya15 anladım canım yine de içim rahat etmez ya . Karar verdik gibi isme. Allah’ın izniyle Miray ismi düşünüyoruz şuan 😍
huysuz__ Reina Akıllı, zeki, görünüşü güzel anlamlarında kullanılan bir isim. Moğol kökenli Göktürklerde de kullanılan bir isim . Ben anlamını da söylemesi de seviyorum 🥰 Bilmeyene garip gelebilir tabi🤷♀️
Kubraalp67 Cinsiyeti tam belli değil doktor kıza benziyor dedi aklımda tek isim var umay olursa inşallah kızımın ismi olacak