Hilalk Kızlar 28 haftalık hamileyim 2. Hamileliğim isime bir türlü karar veremedim bu post altında fikir edinelim istedim 💕🌸
mor_menekse Bende şurada bekleyim ☺️27 haftalık olduk bizde hâlâ isim karar veremedik .ilk kızım Asel ona uyumlu da olsun istiyorum
Lavinia2000 mor_menekse Bizde 22 haftalık olduk kesin öğrenmememkle birlikte ikinci kızım geliyor sanırım 😂 Benimde ilk kızımım adı Asel uyumlu bir şey koymak istiyorum Aden var aklımda ama bilmiyorum daha uyumlu ne bulabilirim ☺
Hilalk Oğlumun ismi Ata berk kızımın isminide Alya olarak düşünüyorum ama karar vermekte çok zorlanıyorum 🥰
dogurangaplumba Hilalk ilk kızımın adı İlayda ikinci kızıma hamileyim Melisa istedi ablası Melisa koycaz mecbur hatta bugün hediyelikleri de sipariş verdim sonradan kimliğe başka isim yazdırmayayım diye ablasının istediği ismi koycaz mecbur biz ☺️
Gulizartas Hilalk ben tek isim düşünüyorum hatta iki de eşim tek olsun dedi söylemesi kolay olur çünkü ilk oğlumda baya zor oluyor kızımın ismini İKRA düşünüyorum🥰