xazall 9 Haftalik Hamisler 💕😻 Ben rahatım öyle çok ağrım yada bulantım yok arada kasiklarim ağrıyor sizin belirtilerinz ne?
FKRKS29 xazall bende 9+2 yimm şu 2 gündür çok mide bulantim oluyo🙈 dün ilk defa lstifar ettim bulanmiyo diye dert ediyodum simdi😅🤷♀️ kontrole gitmeyi bekliyorum sabırla bakalm🥰❤️
minnosbirkiz xazall ne ağrım, ne bulantım, hiç bişeyim yok, bazen çok korkuyorum, hiç hamile gibi değilim, öyle dümdüz kontrol günlerini bekliyorum 🥺 yarın korkumdan bi kontrole gideyim diyorum, yoksa daha 10 gün civarı var kontrole dayanamıyorum
tazehamis14 xazall 17+4 deyim. Bu zamana kadar ne bir kusma ne baska bisey resmen hamile degil gibiyim 😂
Gizse FKRKS29 9+5 im. Benim de hiç mide bulantım ya da başka bir belirtim yoktu. 3 gündür mide bulantım başladı. Gerçekten çok zormuş. İnşallah daha fazla devam etmez
xazall minnosbirkiz Korkutma kendini herkesin Belirtisi farklı kimi fazla kimi az hissediyor bende cok az hissediyorum. 🤲🏽 sağlıkla kucağımiza alalım inşallah 😍
minnosbirkiz xazall Amiinn inşallah 🤲🏻🥰 ben şimdi oksapar iğne felanda kullanıyorum, o yüzden aksi bişey olurda farketmem diye çok korkuyorum, engel olamıyorum kendime 🥺