Sizdenbirii1 Kızlar ben baştan sona perinatoloji doktoru takipli olmam gerekiyor ama güvenilir aklıma yatan bi doktor bulamadım içinizde takipli olduğu perinatoloji uzmanı olan var mı varsa paylaşabilir misiniz birde muayene ücretleri nedir🩷
_Mother_ Sizdenbirii1 hangi şehirdesiniz acaba onuda etiket yapsaydınız keşke ben Adana’dayım Hakan Kalaycı ya gidiyorum 2300₺ muayene ücreti
Sizdenbirii1 tdincel memnun musunuz peki bende araştırdım baya ama biraz yoğun gibi geldi bana istediğim an ulaşamıcakmışım gibi
Mademoi Prof Dr Atıl Yüksel e gitmiştim ben Mart ayında. Bir saat bakmıştı sağolsun ayrıntılı. 5000 tl idi
tdincel Sizdenbirii1 detaylı inceleme yapıyor 10 takipli hastam var dedi. Doktorların hepsi çok yoğun ne yazık ki.. ilk muayenede 50 dk muayene etti her detayı not aldı riskli gebelik olduğu için baya detaycıydı. 3000 tl k. Kartı 2700 nakit muayene ücreti.
Alynyldr Sizdenbirii1 ben kısa bir süre kendisine gittim rahim ağzı kısalması problemim oldu bunun için gitmiştim kendi doktoruma güvenemeyip İyiki gitmişim diyorum uzun uzun durumunuzu tedavi seçeneklerini anlatıyor gereksiz olan bi işlemi para için yapmıyor ben memnun kalmıştım internette yorumlarına da bakabilirsiniz bende olumsuz bir yorumu yok diye gitmiştim