Arkadaşlar meraba bende pozitif doğum hikayemi yazmak istiyorum biraz geç kaldım ama benim gibi Sezeryandan korkanlara destek olurum belki :) 4 Nisan sabah 8.30 da hastaneye gittik hemen yatışım yapıldı odama gittim damar yolu açıldı nst ye bağladılar sonra 8.45 gibi ameliyata aldılar ilk giren bendim zaten. Sonra aneztesi doktoru geldi sedyeye oturdum ellerimi aşağı doğru sarkıtıp kambur durmamı istedi yaptım iğneyi de yaptılar ama yeterince kambur duramıyordum o yüzden ilk iğne de olmadı sonra hemşire gelip omuzlarımdan bi bastırdı çenem göbeğime değecekti nerdeyse 😀 o zaman tekrar antesteziyi verdi bu sefer sıcaklık geldi bacaklarıma hemen sedyeye uzanmamı istediler. Sonra önüme bir set çektiler başımda bi hemşire vardı beni sürekli konuşturdu ameliyat başladı mı dedim. Ohooo bitti bile dedi sonra kızımın sesini duydum çok güzel bi andı 🥹 sonra hemşire kızımı getirdi Büşra çok güzel bi kızın oldu dedi çok heyecanlıydım 🥰 sonra kızımı odaya çıkardılar beni de dikişlerden sonra çıkardılar. Anestezinin etkisi geçince regl ağrısı gibi ağrım oldu hafifti yani zaten hemen ağrı kesici yapıyorlar. Ayağa kalktım yürüdüm gazımı çıkardım hiç mi hiç ağrı olmadı sorun olmadı. Bebeğimi de emzirdim sütüm geldi hemde bayağı normal doğum yapmışım gibi geldi. O yüzden olabildiğince sakin olun stres yapmayın herşey çok güzel olur🥰 tabi eş desteği de çok önemli burda benim eşim kolumu kaldırmama bile izin vermedi ve halen daha öyle benimde kızımında herşeyini o yapıyor çabuk toparlanmamın en büyük sebebide budur zaten. Yani demem o ki sakın kendinizi korkutmayın Sezeryandan ben normal doğum çok istedim ama olmadı nasip kısmet her türlü bebeğinizin ve sizin sağlığınız önemli herkese misss gibi doğumlar dilerim biraz uzun oldu kusura bakmayın 🥹💖