Seldahilal Kızlar şuan 30 haftalık hamileyim ve doğum git gide yaklaşıyor heyecanda biyerde tabi😂😂 kontrole gittiğim doktorum özelde ve özelde doğum yapacağım inslalah sorum şu sizler odanızı susleticekmisiniz balonlarla feln ben henüz karar veremedim kapı önüne diye düşünün
Kilaflarinmucizesi Seldahilal Ben kapı süsü yaptım kapıya süslemek için ayrıca tül aldım iki yanına 7 li balon standı var onu koyucam. O da içine bir köşeye hediyelikleri koyucam,çikolata kutusu hazırladım yanında kolonya yanına isimlerinin harflerinden kutular aldım içinde balonlar olacak. Küvez tülü küvez fiyongu yaptım bir de aynısından takı yastığı onu koyucam yeter daha ne olsun
Rgmss Ben de hastane organızasyon kabul etmıyor malesef.Bır kac gundur acaba kendım suslemelımıyım dıye dusunuyorum.Hıc susleme olmazsa da ıcımde kalırmı acaba.Partiden sayfasına bakıyorum, size de fikir olabılır.
Seldahilal Kilaflarinmucizesi anladım tşk ederim evt çok güzle olucak bence sgalikla gelsinlerama ben bukadar yapmak istemiyorum bı kapı süsü ve iki tane 5 veya 7 kapıya balon koymak istiyorum
Kilaflarinmucizesi Seldahilal Ben herşeyi önceden alıp hazırladığım için baya uyguna geldi organizasyonun en kötüsü 4000 gerek yok