Selda_66 Kızlar 100 ml ağzından aldım ama o bitmeden 200 ml verdi doktor vajinadan al dedi ama nekadar yatarsam yatayım ilaç diasari akiyo illa normal dimi bu
KurabiyeninAnnesi123 Selda_66 bana eczane agizdan da ala bilirsn vajinal yoldan da dedi ben agizdan alıyorm doktorum gece yaticagn zaman al ağırlik yapar dedi yatmaya yakin aliyorm 200 ml
niyetimkalpkirmamak Selda_66 çok normal. Gece yatarken at içine, sabah kalktığında akmış olur. Eriyor çünkü
Bebi2024annesi Selda_66 kullandıktan sonra hemen kalkma yarım saat bir saat uzan öyle çok fazla akmıyor
Bebi2024annesi Selda_66 vajınadan alınan pek etkili olmuyor ağızdan alınca uyku getiriyor saatlerce uyuyosun ama etkisi var
Bebi2024annesi Selda_66 bir sabah bir akşam yazdıysa aynı saatlerde koymaya çaba göster yoksa bir etkisi olmuyor doktoruna danış birde ağızdan almayı dene uyku yapar ama alttan alınandan daha faydası var ben bırakalı 2 ay oldu çok şükür
5sezeryanim Selda_66 çok akmaması lazım benimde düşük tehlikem var sabah akşam 200 alıyorum yapınca 1 2 saat kakmiyorum ayağımı yüksekte tutuyoru.
FyA Selda_66 normal bnde kullanıyorum gece yatarken takıyorum sabh iç çamaşırına biraz akıyor yada idrarı yaparkemde akmış oluyor biraz daha bn sabh aksam kullanıyorum sabh hareket halinde oldugum için sabhkini içiyorum gece olanıda vajinadan sokuyorum