zamloss123 Sabah kanal tedavisi olacağım sabaha kadar agrımı nasıl dindiririm ağlıyorum acıdan. Karanfil yağı, diş spreyi, tuzlu su, gargara denedim 10 dk sonra geri başlıyo
Ggkl zamloss123 aynı ağrıyı çekiyorum hemde hamileliğimi öğrendim o zaman başladı hemde 2 azı dişim kafayı yiyorum işlem yapılmaz diye biliyordum siz kaç haftalıksınız
Zehra31 zamloss123 Uykuya kadar bir sekilde dayan sonra parol iç 3 saat falan etki ediyor canım sonra tekrar parol al.
Neferut zamloss123 benimkini tek geçiren elma sirkesiyle gargara oluyor 1 dk boyunca ağrıyan tarafta bekletiyorum uyuştırıyor çok geçmiş olsun şans eseri hamileliğimin ilk zamanlarında 5 dişimden kurtuldum tedaviye girdim Allah yüzüme baktı sizi çok iyi anlıyorum
zamloss123 Ggkl 28 hafta kadın doğum doktorundan izin kağıdı alımca yapıyorlar işlem ama kısıtlı tabi. ben bugün gittim doğum sonrasına kadar ilaçlarla idare edelim diye konuştuk ama dayanamıyorum sabah gideceğim kanal tedavisi olacak
zamloss123 Zehra31 iki iki içiyorum parolu ama bu ağrı neymiş böyle ilk defa yaşıyorum allahım kimseye vermesin gece daha da artıyor
Zehra31 zamloss123 cok gecmis olsun. Cok zor diş agrisi helede hamileyken daha zordur diye dusunuyorum. Birde vemcaine diye bir sprey var. Anestezik bir sprey o geciriyor. Sıkıyorsun uyusuyor. Ama gebelikte kullanilirmi bilmiyorum
zamloss123 minikmucizeemaak aldım anestezik spreymiş mavili yeşilli kutusu var anlık geçiriyor geri başlıyor sanki çivi çakıyorlar çeneme boynuma kadar vurdu
zamloss123 Neferut çeken bilir dedikleri doğruymuş doğum bunun yanında sinek ısırıgı gibi kaldı. Bende tuzlu suyla yapıyorum sprey sıkıyorum ama anlık geçiriyo
rabia41_ Neferut Benim de dış çekimim bir de kanal tedavim var 12 haftadayım doktorum işlem yaptırabilirsin dedi ama çevrem de ki herkes yaptırma diyo siz herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı
minikmucizeemaak zamloss123 Evet anlık oluyor hepsi bende çok çektim dayanamayıp 1 çekim 1 kanal tedavisi yaptırdım
sedanur4004 zamloss123 en iyisi tuzlu su ile gargara bnde sabaha kadar hep yapyrdm şükür kanal tedavısı olunca hc agrım kalmadı ohbe dunya varms diyor insan
zamloss123 sedanur4004 bana da iyi geliyor agzımda bekletiyorum etkisi kısa sürüyo tekrar başlıyor agrıya yarın kurtulurum inşallah bende
rabia41_ zamloss123 hiçbir şey kesmiyor bende aynıydım sabah dişçiye zor yetiştim hamileyken çok zor 😞 🥹