bobba En son 15 Martta regl oldum ve 1 hafta önce hamilelik testinde pozitif çıktı. Doktora gittiğimizde ultrasonda baktı ve hamilelik görünmüyor dedi.Kan ve idrarıma bakıldı pozitif olduğu söylenildi.Ultrasonda neden görünmüyor ki 😕
4ysegulec bobba çok erken öğrenmişsin aşırı küçük o yüzdendir. Bende de gözükmedi kanda pozitif olduğu halde. Alttan muayene ile keseyi görmüştü minicik. 6 ya da 7. Haftada da kalp sesini ve bebeği görmüştük nokta gibiydi.
EsranurB bobba çok küçük olduğu için gözükmemiştir kan testini iki gün arayla tekrarlayıp artış gözleyin iki günde iki katına çıkması gerekiyor benim Beta değerim 6000 bin üzerinde olduğunda doktor keseye bakalım şimdi görebiliriz demişti hayırlı güzel haberler alın inşallah
KurabiyeninAnnesi123 bobba bende erken öğrendm 7.haftami bekledim bebegi de kalp atışını da duydum cnm erken gitmişsn
E_Duha bobba regl doğrumu 15 martsa 6/7 haftalık oluyor bi sorun var demektir 15 nisansa normal bekleyin biraz daha
Sizdenbirii1 EsranurB 6000 üzerindeyken kaç haftalıktınız bende 6290 dım kese göründü ama doktora kaç haftalık diye sorduğumda 4 5 demişti
bobba Sizdenbirii1 kaç haftalık oldugunu bile söylemedi göremediği icin 1 hafta sonra tekrar randevuya gideceğim ama endişeleniyorum
EsranurB Sizdenbirii1 beta testi hafta ile alakalı değilmiş Ama ben keseyi 5.haftada kalp atışını da 5+5 de duydum