momofmychildren Kızlar Masal ismini çok beğenmiştim eşim de Cemre yi de söyledi ikisi arasında kaldık sizce hangisi?
Cey-cey momofmychildren ay cemre koymayın ya kimde görsem anlamı gibi aynı ates oarçası yaramaz nerdeyse gördügüm tüm cemreler
elmaelmaelma Bence cemre kesinlikle. Masal ismini hiç sevemiyorum. Çocukken neyse de büyüyüp iş hayatına atılınca falan çok çocuksu kalır diye düşünüyorum. Masal hanım, masal teyze, masal nine… olmuyor yani bence ☺️
Yesimdalgic111 elmaelmaelma onlar büyüyene iş hatina gelene kadar çevre ve dünya değişecek bilginize 😂
tazeanne23 Cemre daha havalı Masal çok çocuksu bence.. ama Cemre ismi içinde caiz değil deniyor.. anlamı ateş olduğu için..
Btlshnnn momofmychildren cemre koymayın bence devşet oluyorlar iki kişi var ismi cemre tanıdığım fena yani🙃 masal daha güzel
elmaelmaelma Yesimdalgic111 çevre ve dünyayla ne alakası var? Masalın anlamı zaten “çocuk”la ilgili bir şey. 1000 yıl da geçse anlamı ve çağrıştırdığı şey değişmeyecek. Ayrıca ben yorumumu konu sahibine yaptım, siz de öyle yapıp geçin. Farklı fikirde olan yorumu alıntılayıp polemik yaratmaya çalışmayın lütfen.