Gokyuzum_g0730 Kizlar göbek çıktıktan sonra göbekten bulunmaz diyorlar ama bugün vuracak kimse yok kolumdan tek vuramiyorym çünkü o yüzden göbekten vursam oluyor mu?
Momofelisa Gokyuzum_g0730 canım göbekteki yağ kas katmanından bebeğe iğnenin geçmesi imkansız diye okudum izledim hep videolarda ama benim de içim rahat etmediği için neredeyse 20 haftalıktan beri koldan vuruyorum ve kendim tek vuruyorum. Kolunun arka yumuşak yerine batırıp yap bişi olmaz
gokcen37 Bacaktan da vurulabilirsiniz kendiniz bu arada ben karnimdan bir kez vurdum, genellikle esimle kolumdan vuruyoruz bazen bacagimdan yapiyorum ayni mantikla yapuyorsunuz bacagin ust tarafndan ve yagli dokudan vuruyorum
Ruhsar35 Doğuma kadar göbekten vurdum hep canım insan korkuyor ama hiçbişey olmuyor zaten iğnenin ucu kısacık bebeğin çok korunaklı sen iğneyi deriye atmış oluyosun biz tam atarken kızım tekme vururdu aklım giderdi mesela ama hiçbişey olmuyo alılıyosun😊
Hazalkbra Kızımda 31.haftada doğum yapmıştım ve o zamana kadar hep göbekten vurmuştum. Şimdiki bebeğim de 18.haftasında yine göbekten devam. Bacak daha çok acıtıyor canımı 🙈
Hazalkbra Kızımda 31.haftada doğum yapmıştım ve o zamana kadar hep göbekten vurmuştum. Şimdiki bebeğim de 18.haftasında yine göbekten devam. Bacak daha çok acıtıyor canımı 🙈
Momofelisa Gokyuzum_g0730 evet sıkmadan yapıyorum bi sorun yaşamadım zaten iğnesi o kadar minik ki deri katmanını geçmez hiç bir şekilde