Bende çok okuyordum pozitif doğum mesajlarını ki bende pozitif bir sezeryan doğumla kızımı kucağıma aldım 2019 da ama gel gelelim 2. Hamileliğimde sürekli birşeyler ters gitti . Ben en büyük badireyi anlatayım diğerleri hep ufak tefekti 14 haftalık gebeyken sabah işe gitmek için yola çıktım ama gözümü ameliyat masasında açtım yumurtalığımdaki kist dönmüştü ve torsion olmuştu ameliyatı kendi takipli doktorum yaptı burdan minnetlerimi bir kere daha gönderiyorum. Apandisite alındı aynı ameliyatta tüpümde yumurtalık kistinden dolayı iç kanama oluşmuştu tüpümüde aldılar . Ertesi gün bebek gayet iyi ve kalp atışları yerinde olduğu için taburcu edildim ama 5. Gonde şiddetli karın ağrısıyla tekrar gittim hastaneye meğerse sepsis olmuşum CRP 300 ile hastaneye yattım 10 gün boyunca onuda atlatın çok şükür. 15 Nisan günü normal kontrole gittiğimde herşey yolundaydı ben bebeğin kendini kattığını söyledim kendisine oda günde 8 kereyi geçerse haberim olsun dedi kontrolden geldikten sonra 8 den fazla olmaya başladığı için mesaj attım kendisine hemen hastaneye gel dedi saat 17 :00 gibiydi 18:00 da hastanede oldum tek başına gittim normal birşeydir diye NST ye bağladım ebenin gözlerindeki endişeyi anladım doktorum geldi hemen kalp atışları çok yavaş bebeğin dedi hemen damaryolunu açıp ameliyathaneye indirin yatışını yapın ben eşini arayacağım dedi eşimi kendisi arayıp haber verdi ve ben senin refakatçinim dedi beni kanlarım çıkmadan ameliyatta aldı bebeğim ağlayarak çıktı çok şükür . 24 saat dolduktan sonra akciğeri hava yaptı tüp taktılar. Entübe ettiler 4 gün benim ömrümden 4 yıl gitmişti sanki Bora’m sonrasında kendi entübe tüpünü kendisi çekti 😂 ve ben hayata tutunacağım dedi 17. Günümüz bu gün hala daha yoğun bakımdayız ama kavuşmaya az kaldı biliyorum . Kanguruya geçtik kilo aldık yavaş yavaş dualarınıza talibiz❤️ (Bu arada doktorum Avrasya Gaziosmanpaşa hastanesi Dr . Atilla OKUR ) kendisi ilk gebeliğimde de beni takip etti sonraki süreçtede . Doktor arayışında olanlar gönül rahatlığıyla gidebilir kendisine .