Ygmrkspgl Annişler 22+3 deyiz detaylı ultrasonum vardı bugün herşey çok şükür iyi bir problem yok sağlıklı bir bebek fakat ters makat gelişli şimdilik dedi bu durumu yaşayan varmı ? Daha sonra düzelir mi ?
Canderinsumeltem Ygmrkspgl bende 27 haftaligim suan 4 hafta once banada bebek ters dedi makat gelisinde yani yapabiliosan amuda kalk dedi doktor 😅 umarim bebisler donerde normal dogum yapariz Allah hepimize yardim etsin
Brlgry Ygmrkspgl daha zamanı çoook var benim 34de döndü Hatta hissederim bebeğin hareketleri yukarlara çıkar iyice diyordum hiç hissetmedim döndüğünü doktpra gittim dönmüş dedi
HavvaK Ygmrkspgl düzelir Allah’ın izniyle. Siz bebeğinizle konuşun,olumlama gönderin dönsün🙃 Doğum anında bile dönen bebek oluyormuş Benim arkadaşımınki 37 döndü ve normal doğdu
Cigdem61 Ygmrkspgl benimde o haftalarda makat gelişti. 28’de baş aşağı döndü şuan 32 haftalığım hala doğum pozisyonunda.
UcanHamile Benim 26 da gittiğimde de makat gelişti. Doktorum 38e kadar dönebileceğini şuan zaten erken olduğunu dönmezse bile 38 e kadar bekleyeceiğimizi söyledi.
Hilalmiraeslem1 Korkmayın henüz çok erken 25 . Haftada benimde tersti 30. Haftada normale döndü çok şükür
Mortutku Ygmrkspgl canım aynı durumdaydık bizde hatta rahimde ufak bir açılmam vardı bebekte kordonu ayağına dolamış vaziyetteydi Doktorum olurda suyun gelirse en yakın hastaneye at kendini demişti çok korkmuştum.Ama 30.haftada döndü çok şükür şimdi hala baş geliş duruyor korkma düzelir zamanla birde Doktorum sürekli soluna yat hatta yapabilirsen soluna yatarken yastık koy altına demişti.Ben yaptım etkili oldu mu bilmiyorum ama sonuç olarak döndü bebiş
Fesum Merhaba bu sabah rastladım : Doğum anı bebek ters ise okunacak dua Anne sancısını çekmiş doğum yaklaşmış, lakin bebek ters pozısyon da ise her şey ters görünüyor, gibi görünse de duaların gücüne inanıp şifa bulmanız mümkün. Ters bebek için okunacak dua İnşikak suresi Bismillahirrahmanirrahim 1. İzessemaunşakkat. 2. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat. 3. Ve izel’ardu muddet. 4. Ve elkat ma fiyha ve tehallet. 5. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat. 6. Ya eyyuhel’insanu inneke kadihun ila rabbike kedhan femulakıyhi. 7. Femma men utiye kitabehu biyemiynihi. 8. Fesevfe yuhasebu hısaben yesiyren. 9. Ve yenkalibu ila ehlihi mesruren. 10. Ve emma men utiye kitabehu verae zahrihi. 11. Fesevfe yed’u suburen. 12. Ve yasla se’ıyren. 13. İnnehu kane fiy ehlihi mesruren. 14. İnnehu zanne en len yehure. 15. Bela inne rabbehu kane bihi basıyren. 16. Fela uksimü bişşefekı. 17. Velleyli ve ma veseka. 18. Velkameri izetteseka. 19. Leterkebunne tabekan ‘an tabekın. 20. Femalehum la yu’minune. 21. Ve iza kurie ‘aleyhimülkur’anu la yescudune. 22. Belilleziyne keferu yukezzibune. 23. Vallahu a’lemu bima yu’une. 24. Febeşşirhüm bi’azabin eliymin. 25. İllelleziyne amenu ve ‘amilussalihati lehum erun gayru memnunin. İnşikak suresi fazileti sayesin de, doğum anı bebek ters ise anneye okunduğu zaman rahimde ters olan bebek düz pozisyonunu, Allah cellecelalühü sayesinde alır. İlk doğumu zor geçmiş anneler mutlaka gebe kaldıktan sonra, her gün fatiha ve ihlas suresini bir bardağa okuyup içmesi güç olan doğumu Allah’ın izni ile kolay olacak. Aranızda hiç okuyan ya da okutan oldu mu ? Yanıtlarsanız sevinirim 😇
YagizAsyaMom Ygmrkspgl henüz çook erken pozisyon konuşmak için.30 haftada otobüs bekler gibi oturan oğlum 32 haftada ters pozisyondan çıkıp baş aşağı durmaya başladı ama şimdide kanala inmiyor. Yani sadece pozisyon önemli değil bide işin kanal boyutu var 🤣
Nurcankarakaya Ygmrkspgl canım bol yürüyüş ve su iç sana tavsiyem o kadar doktorum söyledi yürüyüş ve su çok önemli diye 36+5 günlük hamileyim ama bebeğim makat geliş artık doktor dönmesi çok zor dedi yerini edindiği için rahat 38 haftada sezeryana alınıcam😔
Ygmrkspgl yorumlarınız için çok teşekkür ederim içim rahatladı :)) Allah yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :)))