Ayshenur İkinci sezeryanı olup nasıl geçirdiniz benimde 36. Haftadayım yarın kontrole gideceğim gün verirmi acaba doktorum ameliyat sonrası nasıldınız ben ilkinde çıktıktan sonra baya zorlandım yürümede ama pes etmedim ağlasam da sızlasam da vazgeçmedim bikaç haftaya normal hayata döndüm tabi tam anlamıyla da olmasa da . İkinciyi olucam biraz endişeliyim açıkçası
Yaprakdokumuseverr Ayshenur Bana 37.haftaya verdi tansiyondan dolayı. İlki çok güzeldi inşallah 2.de öyle olur 🥲
mimar_anne Ayshenur 36+2 yim bende bugün gittim 38+1 e gün verdi benim de 2. Sezaryenim olacak sana da gün verir canım benim ilk çok iyi geçmişti inşallah bunu da en güzel şekilde atlatırız
Ayshenur mimar_anne amin inşallah bende 36+2 olucam yarın bakalım benimde erken doğum riskim var diye progestan yazmıştı su gibi doğum olsun çabucak toparlayalım inşallah
eceyc314 Ayshenur 31. Haftada günümüzü aldık biz. 38+1 e gün verdi doktorum. Şu an 34+2 yim. İlk sezaryende bilmediğin için süreci pek korkum yoktu. Şimdi ise nedensiz bir korku var içimde. Geride oğlumu bırakacağım onun korkusu mu bilmiyorum😊
Ayshenur eceyc314 ay evet kızımda da 39+4 de kontrol e gitmiştim hiç açılma falan yoktu doğum pozisyonunda değildi tansiyonum da olunca gebelikte son bi kaç hafta da çıktı kusmalar da bi hayli kesilmedi hiç doktorum dedi ki sezeryan a alalım istersen bugün dedi isteğe mi bağlı oluyo dediğim de yok demişti ve o gün sezeryana alınmıştım sancımda 90 larda çıktı o yüzden o zaman çok anlamamıştım bişeyden korkum yoktu belkide şaşırdım bilmiyorum ama şuan kızımı bırakma korkum ve ameliyat ın sonrasını bilme falan var o yüzden biraz bende tırsıyorum 😑 sağlıcakla kavuşalım
Sarina98 eceyc314 durum aynı, bende oğlumu bırakacağım hem o nedenle, hemde 2ci sezeryan nasıl atlatırım bilmiyorum. Çok korku doluyum, oğlumda çok aktiv bi çoçuk her yere tırmanıyo, 2 yaş8nda bile değil korku canımı almış durumda.
Sarina98 Ayshenur aynı ben, korkuyorum çok. İkinci sezeryan nasıl olacak diye. Uykularında görüyorum artık