Guzelanne56 canım benim ya. Biraz sakin ol. Annelik duygusu da böyle birşey değilmi. Hep bir korku. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benimde 3gebeliğim.bir oğlum bir kızım var çok şükür. Rabbim isteyen herkese tattırsın. İki çocuğum arasında bir düşüğüm var. Birde kürtajım. anne karnında bebeğimin kalp atışı durması sonucu 2.5aylıkken kaybettim. Kızıma yani ikinciye hamileyken ya bir şey olursa korkusu çok yaşadım. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Şuan 3.gebeliğimi yaşıyorum 28.haftamı doldurdum çok şükür. Biraz rahat olmaya bak kendini sitrese sokma. kan verdiğinde bekleme sürecin bile seni yıpratır. Artık hamileyim ve bebeğim karnımda diye düşün. Bu şekilde hem kendini hemde karnındakini yıpratırsın.
Anlaman ve şükretmen için bilmiyorum ama kendimi anlatma ihtiyacı duydum sana. Ben malatyalıyım depremzede yim. Hem elazığ depremini hemde malatya depremini en derinden yaşadım. İnsanın kaybetme korkusunu sonuna kadar yaşadım. Ama inanki Rabbim ne derse o oluyor. Tevekkül etmek ve ona sığınmak lazım. Eğer ki rızkı varsa bu dünyada gözlerini açacak yavrun. Bol bol dua et bu süreçte. Umarım herşey gönlünce olur ve güzel haberlerini alırım