26+6 yız biz de. Tahmini 3-8 Ağustos diyor doktorum ama ben temmuz annesi olacak gibi hissediyorum. Hamileliğim iyi geçiyor çok şükür biraz şekerim hızlı düştüğü için yemek sonraları çarpıntım oluyor. Sık sık bir şeyler atarsam ağzıma o da olmuyor. Ağrılarım sızılarım nefes darlıklarım mide yanmalarım daha başlamadı. İnşallah olmaz ya da minimumla geçiririz diye umuyorum. Gelelim alışveriş konusuna. Dertli noktam. Geçtiğimiz haftaya kadar 0 alışveriş yapmıştım. Ama oda takımı almaya gittiğimde 12 Temmuza teslim tarihi verdiler. Baya bir üzüldüm. Çünkü odası hazır olsun aldığım her şeyi odasına koyayım düzenlice istiyordum. Böyle çeyiz gibi kutulu biriktirmek istemiyordum o sebeple hiç alışveriş yapmamıştım. Ama baktım oda yetişmeyecek. Saldım çayır mevlam kayıra. Bu hafta bebek arabasından, anne yanı beşiğine, uyku setlerinden hastane kapı süsüne kadar kıyafet hariç her şeyini aldım. Şu an bir mağazadan almak istediğim için yeni doğan dönemine kıyafet almadım bir de anneye alınacak şeyleri almadım. Bebeğe dair ateş ölçeğinden burun temizleme şeyine kadar aldım. Bugüne kadar hep internet üzerinden bakıyodum zaten listeler yapmıştım uygulamadan. Sipariş ettim geçtim hepsini. Artık kutulu bekleyecek ne yapalım. Doğrusunu söylemek gerekirse hiçbir şey almadığım için gizliden gizliye stresleniyormuşum. Aldıkça rahatladım biraz.