BabyAta Bozunannesi biz makası denedik bıçağa oturdum bebeğim erkek. Tabi ona göre olacak değilde işte bende tuttu batıl inanç adı üstünde 😂😂
amayinedeiyiilerledim Bozunannesi yüzük hareket etmedi 😂 bıçağa oturdum kızım olacak inşallah 😂 tek tutam kan yenileme ve çin takvimi oldu🙂
huysuz__ Bozunannesi yüzük, kan yenileme, çin takvimi, karbonat çamaşır suyu efsanesi, bıçak makas, kese şekli, sağ sol yerleşme olayı hepsi hikaye, ya tutarsa hesabı 😅3. Gebelik hepsinde farklı farklı sonuçlar aldım .
huysuz__ Bozunannesi çocuğunuzun ismi ne çok merak ettim, biz de oğluma kısaltılmış Boz diyoruz bana da bozunannesi dedikleri oluyo yakınlarımdan dikkatimi çekti😅
Tugcev Bozunannesi Ben ilk hamile kaldığımı söylediğimde bir tanıdık arkamdan bir şeyler atıyordu. Ben hemen farkedip irkildiğin için hiç sonuca ulaşamadık 😂 attığı şey tuzmuş, attıktan sonra burna dokunursan bir şey ağzına dokunursan diğeriymiş ama hangisi hiç hatırlamıyorum belki internette vardır 😂 erken öğrendiğimiz için zaten çok merak edip bakma fırsatım olmadı 😂 eşim hevesle bir iki kere yüzüğü denemişti onda da hep farklı çıkmıştı 🤦🏼♀️ çin takviminine de eşim bakmıştı kız çıkmıştı ama o tuttu 😂
iremsevinc Bozunannesi makas tuz kan yenileme Çin takvimi hepsi kız diyordu nub ramzi durışı erkek diyordu burdakiler sonuç 14+5 ultprosomda 15+5 %90 kız dedi inşalşah değişmes çok istiyordum kız