14022024 Nurnisanur 4 aylık hamileyim şimdiden 4 kilo aldım ve bulantidan şimdiye kadar hiç bisy yeyemedim
tamamdanolmuss Nurnisanur 16+6 haftayım 65tim ilk hamile kaldığımda sonra 60a düştüm kusmaktan🤢 şimdi 63 oldum
Sinemyiss Bence çocuk normal kilosundaysa normal tabiki doktorunuza danışın ki onlar kilo alınmasını çok önermiyorlar 5. Ayda maksimum 2 kilo alınmalı demişti benim doktorum
Alparslanmom__ tatlibebegim_ ekstra bişey yaptnzmi kilo almamak için bnde 6.5 aylik hamileyim 5kg almisim
tatlibebegim_ Alparslanmom__ hiç bişey yapmadım herşeyde yedim ama anlamadım şekerimde vardı halbuki doğuma 73le girdim doğumun ertesi günü 68e düştüm birden
Bendiyebiri_ Nurnisanur ilk hamileliğimde -10 kilo vermiştim şuan ikinci gebeliğim -5 kilodayim bebek sağlıklı olduktan sonra kilo alıp almamak takilmamali bence bu sizin bunyeyle alakalı bişey
Bendiyebiri_ Nurnisanur aynen canım aşırı kusmadan dolayı mı kilo almadım cunku ben aşırı kusma dan dolayı kilo alamıyorum
Miskinim Nurnisanur çok kilo almakta iyi değil canım. 6 7 aydan sonra biraz birwz almaya başlarsın. Bebek iyiyse kendini sıkıntıya sokma. Ne güzel fit anne olacaksın ☺️☺️