Mucizemgeliyor86 Ayyyy içime sinir geldi, adam bir grip oldu ölüyorum sanıyor.. delireceğim yaaa. Hamile olsa ilaç içemese napardık acaba
Elifkedi Mucizemgeliyor86 ahahah 😀😀 erkekler hep aynı emin ol :)) esimde öyle sanırsın ölücek de gününü bekliyor o yüzden ben ona sen hasta olma derim her zaman :))
Tomrisinizi Mucizemgeliyor86 ahaha demek yalniz degilim benimkide oyle 3 gun yatti 9 aylik hamileyim bi guzel baktirdi kendine 😂😂
Ceyk Mucizemgeliyor86 ayy aynen benimki de hasta hiç bişeyim yok geçer diye ilaç da içmiyor delirtecek beni 😡
2prenses_masal-oyku Sakın yaklaşma ben dinletemedim habire öptü öptü bende hastayım üstelik ilaçta alamıyorum çekiyorum öyle bebeğim bile hareketsizleşti bi halsizleşti yaa dikkat et kendine bak
Mucizemgeliyor86 2prenses_masal-oyku aynısını benim eşimde yaptı:(( boğazım fln kötü birde nazıyla oynuyorum ya😢
2405 Mucizemgeliyor86 o knuda bakar ama becerikli saolsun kocacım bende nazbyapmayı cok severim ama o benden daha nazlı ☺️☺️
Mucizemgeliyor86 Ceyk benimkini zorla ben doktora götürdüm , valla bu erkekler neden böyle nazlı ki. Kadın olsalarmış eşleri yanarmış
Benay Mucizemgeliyor86 benim herif değişik Anam hasta olsa abartılacak bişey yok der gider kendine bir bardağa zencefil bitki çayı bal karışırır içer çorba yaparım içer iyi misin derim hastalık değil mi geçer der hiç mız mızlandığını görmedim 😂
Tomrisinizi Mucizemgeliyor86 diyorum ki iyiki dogum adet hamilelik filan bizde bunlari sen asla kaldiramazdin evet kaldiramam ölur giderim ben canim kiymetli diyor😅 saldim bacim sende bosver napacan 🤪
Mucizemgeliyor86 Benay valla hasta olduğunda anasının ne bir atlet değiştirdiğini bilirim nede ıhlamur kaynattığını. Benim eserim maalesef:(
Gmzcngi Mucizemgeliyor86 kız ben adama içlik bile giydirmeye başladım hastalanmasın diye😂 eve geldiğinde dışarda üşümüştür diye kendi pofidik coraplarımdan giydiriyorum walla😂 onlar hasta olursa işimiz zor😢
Gmzcngi Mucizemgeliyor86 ayyy adama değilde sana yazık canım🙈 bizimkide hastalanmaz inşallah bide o hastalanınca ateşleniyo başında bekliyorum sabaha kadar bişey olmasın diye🤭 içlikte işe yaramamış desene🥺😂