Ummuarbc Sevil1996 20. Hafta itibari ile doktor sola yatmamami söyledi ben 15 den itibaren de zaten sola yatmaya gayret ediyorum şuan 20 haftalığim sola yatıyorum ama rahat edemeyince sağa da dönüyorum
Pembesarelle2 Sevil1996 13 haftalığım ilk zamanlar pozisyon çok önemli değil diyorlar , sırt üstede uzanıyorum sağ tarafıma doğruda nasıl rahat olacaksam
Busragl Sevil1996 bu tamamen oğlumun keyfine bağlı benim karar vermeme izin vermiyor sırt üstü yatma eyiliminde bulunduğum an cok siddetli tekmeler atiyor altim cikacak gibi hissediyorum sola donunce sakinlesiyor sidjskskskskwkwkw 30+0
Eko93 Sevil1996 ben ya sola ya da sağa yatıyorum. Sırt üstü yatamıyorum artık :) ztn sırt üstü yatmak belirli bir haftadan snra iyi değil diye biliyorum
Havva2626 Sevil1996 36 haftalığım Her türlü yatıyorum ben, nasıl rahatsam öyle. Zaten hamilelikte rahatlık uyku düzenlerimiz mafoldu hep sola yatmaya çalışsam hiç rahat edip uyuyamayacağım.
Iremparlkc2 Sevil1996 ikizlerimin canı nasıl isterse öyle yatıyorum ama sırt üstü hiç yatamıyorum direk nefesim kesiliyor