MelodyFairy Ebrarhacer inan negatif çıkacak olması şimdiden tedirgin ediyor beni ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım nasip 🥹☺️🩷 Rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin
Ebrarhacer MelodyFairy inan aynı hisleri bende yaşıyorum testim negatif çıkar diye çok tedirginim ama inşallah ikimizinki de pozitif çıkar Allah gönlümüze geri versin🤲🏻🥹
MelodyFairy Ebrarhacer Amin canım 🙂↔️❤️ o kadar çok istiyorum ki artık pozitif haber almak istiyorum 2 buçuk senedir bekliyorum henüz gebe kalamadım
Ebrarhacer MelodyFairy aynı durumdayız Gerçekten ben de 2,5 yıldır evliyim hiç hamile kalamadım Üstelik hiçbir sorunum olmamasına rağmen en son aşılama dedi doktor
MelodyFairy Ebrarhacer eşinde sorun var mı peki canım benim eşimde morfoloji ve sayı düşüklüğü var yaklaşık bir aydır ilaç kullanıyo bu ay içinde sperm testi verecek bakalım takipteyiz Bir kaç ay içerim dedi yükselme olmazsa bizde aşılama denemek istiyoruz henüz hiç denemedik
senatss Bat 25 Nisan kızlar hala gelen yok regl belirtim de yok karnım çok şiş hatta rahatsız ediyor beni test yaptım bazılarında negatif bazıları hafif silik sizce napayım akıl verin lütfen
senatss MelodyFairy bu gün iş çıkışı vereyim diyorum ama çok korkuyorum negatif görürsem çok üzülücem😔🥺
rumeysa_mom MelodyFairy ayy kuzum var valla erken gebelik mi bu kaset test mi inşallah sende vardır kuzum yaaa 🥹❤️🩹