Feride_01 iki_canavar_annesii25 hayırdır hepiniz neden gerildiniz yani size noluyor alla alla kadına beddua etmişim muamelesi yapma kes sesini
iki_canavar_annesii25 Feride_01 Asıl sen kes sesini sen kim oluyorsun da bana kes sesini diyorsun dengesiz insan defol
Feride_01 iki_canavar_annesii25 her yerde çirkef insan vardır bilirimde şu programda da olduğuna neyseki şahit oldum sen defol yorumu mu görmek istemiyorsan engelle iki canavar annesi de anca çirkef şeytan olur 🤣🤣🤣🤣
iki_canavar_annesii25 Feride_01 Senin gibi dengesizlerde war gördüğüm kadarıyla gerizekali beyinsizin birisisin belli ki Seni yolar yırtarım cocuklarim hakkında düzgün konuş köpekler uzaktan havlar ancak sen gibi
rumeysa_mom MelodyFairy olur kuzum iyice bekle ama evde testte pozitifi tam görene kadar kan verme sonra çıkmıyor hayal kırıklığı oluyor 😢
Feride_01 iki_canavar_annesii25 ulaşabilirsen yırtarsın ayrıca dengesiz sensin kendin yazmışsın iki canavar diye çocuklarına yakıştırma yapan sensin ruh hastası
iki_canavar_annesii25 Feride_01 Ya Bi siktir git başımdan seni ilgilendirmiyor benim çocuklarima neyi yakıştırıp yakistirmamam
Mzzz MelodyFairy bakarken şaşı oldum ilkinde çok net çizgi var ama içini cikarinca bir şey göremedim nedense 🤗🤗