Minikbiranneem Kızlar 27+1 oldum bugün yarın arkadaşlarla hamama gitmek istiyoruz acaba bir sıkıntı olur mu doktora da sormayı unuttum aranızda bilgisi olan var mı
madameux Minikbiranneem duş alirken bile yuksek sicaklik olmamasını ve hizlica isimizi bitirmeyi tercih ediyoruz
eminece93 Minikbiranneem hem hijyen hemde sicaklik olumsuz etkiliyor sicak dus bile yasak hamilelikte. Tansiyon nabiz yukseliyor bebem icin risk
sryy Yüksek sıcaklık ve enfeksiyon riskinden ötürü gidilmemesi gerekiyor arkadaşlarınız gidebilir bence sizde bu hakkınızı dogum sonrasına saklayın bebeginiz daha önemli😇
momofmychildren Minikbiranneem sıcaklık artışı erken doğuma neden oluyor benim doktorum izin vermemişti hamam sauna felan
Civciv53 Minikbiranneem hem enfeksiyon hem erken doğum sebebi. Serklajlıyım riskli olduğumuz için çok kısa ve ılık duş alıyoruz. Burda kaplıcaya gidip doğuran birinin postunu bile okumuştum. Sizi korkutmak istemem ama riske atmayın bence.
Mom_boy Minikbiranneem hiç önermem hamama gitmenizi Hiç bir sekilde bir yere gitmememe ragmen cok dikkat ediyorum ama ona ragmen aşırı sekilde enfeksiyon kapmısım kanımı kaplamıs bianda şişti vücudum enfeksiyondan
metemom_ Minikbiranneem ay sakın gitme sıcak suyun zararlı olduğunu bilmeden duşta açmıştım buharı artınca nefes alamadım bayılmak üzereydim zor attım kendimi dışarı tansiyonum 7.2 ye düşmüştü dikkat et canım korkutmak istemem ama yaşadığım şeylerden ders aldım
[silindi] Minikbiranneem kaplıcayı sormuştum kesinlikle gitme demişti. Hamam da aynı mantık. Gideceksen bile sürekli dışarı çık ama bence hiç riske atma .
AzcikMantikliOlun Minikbiranneem aşırı sıcak ve enfeksiyon nedeniyle asla önerilmiyor. Hamam konusu “ben gittim bir şey olmadı” gibi bir konu da değil. Kesinlikle gitmeyin.
LadyVERA Minikbiranneem sauna hamam gibi sıcak yerler gebelikte tehlikelidir. Bende o kadar çok istiyorum ki hem masaja hem hamama gitmeyi. Ama daha çoook var doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum. Bence sizde riske atmayın şurda ne kalmış az sabredin sonrasında rahatsınız inşallah