Annelikguzellll Yenianne_kubra5 valla canım 5 kere filan gitmişimdir. En iyisi ayrıntılıyı beklemek. Doktor bı kız bi erkek dedi alışverişini yapmadık ama özel hastanelerin cihazları daha iyi oluyomuş özele gidersen daha iyi bakar. Kızımda kıza benziyo dedi doğru çıktı. Ama yanılma da olabiliyor.
Yenianne_kubra5 Cok merak ediyorum burdaki cinsiyet tahmini yapan ablalar hep erkek dedi bir kızım var hayırlısıyla inşallah birde oğlum olur
SrpYlmz Yenianne_kubra5 en başından beri özele gidiyorum canım .Ama şunu bil tabi herkesin öğrenme zamanı farklı olabiliyor işte ultrason cihazının kalitesi doktor tecrübesi bebek duruş pozisyonu falan
Myrtle Yenianne_kubra5 22 detaylida anca gosterdi diyebilirim. Detaylidan once tahminde bulundu doktor kimseye de soylemedim , kendim de alisveris vs yapmadim hep detayliyi bekledim. Hem cinsiyeti hem yuzu gostermeyen sirti donuk bir bebekti. 😀
_ozlmm Yenianne_kubra5 16.haftada öğrendik 16 hafta ve öncesi tahmin de bulunuyorlar onda da yanılma payı genelde yüksek oluyor ☺️
Yenianne_kubra5 Kizlar simdi gittim eve dönüyorum 12.3 bildigim bebegim cok fazla gelişmiş 14 haftalık ve oğlum oluyor Rabbime şükürler olsun