Zeliha-16 Kizlar hepımız bırsey oldunda acile gıdıyoruz doktorlar altan bakmak istıyo ben kabul etmıyorum size altan bakmanın sakıncası var mı
Birisi00 Zeliha-16 Kac haftalik ki . Kalp atisi duyana kadar bende baktirmadim. Ama 15. Haftada baktilar enfeksiyonum vardi
madameux Zeliha-16 hiçbir sakıncası yok hurafe. Senin bir açılman kanaman yok ise hicbir sey yapmaz. Ayrica en iyi muayene olanağı verir. 28. Haftadayim her hafta vajinal muayene oluyorum hiç bir sorun yaşamadim.
Civciv53 Zeliha-16 birşey olacak olsa biz serklajlılara olurdu heralde. Her muayenede alttan ultrasonla oluyoruz. Şu hurafeleri bırakın en net bakım şekli vajinal onlarda meraklı değil alttan bakmaya 🤣
Nurgul1661 Zeliha-16 valla canım ben Almanya’da oturuyorum burda her kontrolde alttan muayene yapıyo ultrason yapmıyo hamileliğim boyunca sadece 2 kere ultrason yapıyo diyo bebeğe zararlıymış
Gencanne42 Zeliha-16 pazar günü bakildi daha yeni geldim hastaneden yine bakildi sorun olsa bakmazlar zaten
poyrazin_annesi28 Zeliha-16 Hiç bı sakıncası yok. 4 haftalıkken alttan baktırdım ne kanama oldu ne bişey. Tehlikeli olsa sence bakmak isterler mi?
Ugurhilal Zeliha-16 yoktur sakıncası olsa neden doktor baksın ki ben çok çekinirim bende öyle muayene olamam şimdi 32 haftalık gebeyim kızımda var bi tane hiç alttan muayene olmadım doktorlar da yapmadı ama yapalım deseler yaptırırdım mecbur