Aslanmomy Haticegns artık ultrason resmi göre göre bende biraz anlıyorum birtek kendiminkimi anlıyamadım bence kız :)
Haticegns @2727dfne neden moralim bozulsun kuzucum ikisinde benim evladım çok istedim kız ama hayırlısını saglıklısını da diledim cinsiyet öğrendiğimde yazarım 😊
Fatmanur35 Haticegns İnşallah canım benim rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimiz için inşallah bende 23+3 haftalık 2.erkeğime gebeyim💙
Ezgi1212 Birferya yok kuzucum bebeğin şekline göre baktım bende 20 haftalıgım erkek bebişe hamileyim erkek bebekleri daha çok belirgin oluyo kız bebekleri daha geç şekilleniyor
esss_92 Haticegns Rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallah size sağlıklı Saliha hayırlı bir kız evlat nasip eylesin benim de iki erkekten sonra şu an kızıma hamileyim size de nasip olur inşallah dua edin💞
AdaEcem esss_92 benimde iki kızım var, bu ay üçüncü bebeği planlıyorm hayırlısıyla sağlıkli olsun en önemlisi, gönlümden oğlum olsun isterim bana da dua eder misin🤲🤱
Haticegns @esss_92 aminnnn Allah razı olsun nasıl güzel dua etmişsiniz çok sağolun hepimizin yavrusu evladı saglıklı sıhhatli Salih yavrular olsun sizinse gözünüz aydın bana da sizin gibi haberler almayı nasip eylesin yüce Rabbim 🤲♥️🥰🫶
esss_92 AdaEcem Allah gönlüne göre versin cnm..seninde inşallah dua her kapıyı açıyor ☺️ kendin için bol bol dua et biz eşimle çok dua etmiştik rabbim nasib etti çok şükür