Haticegns Resimlerden biri 8 haftalık biri 12 haftalık görüntüler Canlarım bana da bi bakarmısınız 2 erkekten sonra gönlüm kızdan yana ama ne olursa olsun hayırlısı olsun 🤲 @Ebrarabla_06 🥰 @Elamomy 🥰 @huysuz__ 🥰 @Lumlum 🥰 @Sermec27 🥰 @Umutaren 🥰 Varsa daha bilebilen yeniyim buralarda
Msydn6 Haticegns aynı benim usg resimlerime benziyor canım ben erkek gibi hissettim görünce erkeğe benziyor hayırlısı olsun valla bizimde 2 oğlandı gönülden kız geçiyordu ama 3. Erkeği bekliyoruz 🤭
Haticegns @Msydn6 Hayırlısı olsun rabnim saglıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲 Rabbim en güzelini en iyisini bilir zaten oğlanda kız olsada evlat bizim gönül herşeyi istiyor tabii ama hakkımızda hayırlısı 🤲🤲🤲😊
iremsevinc Haticegns canım bütün, ramzi nub teorileri ultoroson şekli erkekti doktor banada%90 kız dedş 14.haftada inşallah değişmez 😁😁😁
Haticegns @Sermec27 Mutlaka cinsiyet öğrendikten sonra geri dönüş yapacağım buraya ama yüzümü güldürdünüz 🫶🤲🥰
Haticegns @Papatyamm63 Rabbim tattırır sana da bana da diyelim o zaman sende yaz olur mu buraya merak ederim 😊
Melisdila Haticegns kafa yapısı vr bacak arası bitiminde çıkıntı göremedim tam açık önden resim olsaydı daha net belli ederdi canım
huysuz__ Birferya yüzünü dönmüş yanılmam yüksek ama erkek bebek gibi, kızda yüzü dönükken de aşağı doğru sivri görüntü oluyo bunda göremedim tabi çok erken daha yanıltıcı