tgb0104 Cinsiyeti doktor kağıda yazdı, bakmamak için zor tutuyorum kendimi 😇 Cumartesi günü aile arasında birşey yapmak istiyorum. Nasıl bişey yapabilitim fikir verir misiniz yapanlar nasıl yaptınız 🎀🥰
_ozlmm tgb0104 bize de annem sürpriz yapmıştı 😂 kız erkek uçan balon almış ekstra mavi pembe balonlar almış duvara yere falan asmış bide cinsiyet balonu almış ışıklar falan takmış pasta börek derken böyle sade bir kutlama yapmıştı 😂
Zeyneppx tgb0104 bende kağıda yazdırdım kağıdı dayısına verdim yoksa bizde bakardik kesin :)) kız mı erkek mi yazısı pembe mavi balonlar ile duvarı süsledik kız mı erkek mi pastası yaptırdım bide kaynanamlarla ailem vardı video çekiyorlar ya ben bebeğin teyzesiyim kız hissediyorum falan diye herkesi öyle video çektik anı kaldı çok güzel sonra eşimle balonu patlattık sonra bi baktık bana altın takılıyo bebise bir sürü kıyafetler almışlar unısex ben şok hiç beklemiyordm 😅 çok güzel geçti yani
cLearQueen tgb0104 benim de doktor kagida yazdi hemen gittim arkadasiima verdim o ayarlicak biz de pazar gunu biseyler yapcaz aile arasinda. Ne ayarladi hic bilmiyorum pazar ben iste olcam onlar bize gidip hazirlicak balon falan 🤭 isten 7de cıkiyorum zaten bana da surpriz olcakk
aysee1234 kiz nasil duruyorsun ben kesin bakardim😂 dr kagisami yazsa cikinca birliktemi baksak diyorum ama okadsr bile dayanamam direk söyletecegim 😂
numix Pasta yaptırın içi cinsiyete göre renkli olsun ve eşinizle bardak alın elinize böyle şık bir bardak. Geri sayım yapılıp bardakları pastaya daldırın😍