Minnosaannee Minigiim-vebenn52 annem uzakta hediye alıp gidemiyorum . Kaynanam a da ben dn büyük hediyeyim hiç bisey almicam o bana alsın 😏
Minigiim-vebenn52 Lavinya21 kaynanam da ıncık gıncıktan bol bişi yok valla o yüzden alamam ona bardak filan ama bende acaba elbise mi alsam dedim ama büyük bedenlerde çok pahalı ya 😂😂😂🤦🏼♀️
Minnosaannee Minigiim-vebenn52 11 yıldır en bakıyorum ona da kayinbabam a da bu devirde bulmuş benim gibi gelini 😅😁
Adenala Minigiim-vebenn52 Sen kutla bacım inceliğini yap tabiki benimkiler haketmiyor çok kızgınım onlara çünkü
Cudana Normalde hediye almayız çiçek göndeririz ikisine de orkide vs. Ama bu yıl denk geldi, annemin kahve makinesine ihtiyacı vardı onu aldık. Kayınvalidemin de blender seti kötü olmaya başlamış tesadüfen fark ettim ona da blender seti aldık
Selothatun Minigiim-vebenn52 anneme spor ayakkabı aldık. Kayınvalideme yine ihtiyacı olan bir şey almak istiyorum araştırmadayım🤓
merve_3807 Minigiim-vebenn52 anneme kardeşlerime söyleyeceğim onlar alacak kayınvalidemi de 10 ay önce kaybettik aynı şehirde olsaydık mezarına giderdim ama maalesef