yalandunyaa Gebeliğim 1 tane oğlum var ilaçlar ile ayakta kaldım Bunda da aynı şekilde midem bulanıyor erkek olcak diyip duruyorlar sinir oluyorum Rabbım hayırlısı ne ise onu verir diyorum Böyle jirsey var mı merak ediyorum şuan
myangelson yalandunyaa yok ya ama eskiler hep bulantı olunca erkek olur diye yayılmış bu şekilde. Kızı olup midesi çok bulanan da gördüm. Ben hamileyken ilk 3 ay çok bulantı yaşadım eşimin babaannesi erkek kesin dedi erkek çıkmıştı bence bunyeyle ilgili birşey ya 😅
bahocum yalandunyaa 0 alaka milletin uydurması 😂 benim başlarda çok felaketti mide bulantılarım kızım olacak. Ama hamileliği çok rahat geçen arkadaşlarım var 2 tanesinin kızı bir tanesinin oğlu oldu
Sermec27 yalandunyaa yani erkekte olabilir neden sinir oluyorsunuz ki benim ilk oğlumda 10. Haftaya kadar olmuştu mide bulantısı kusma ikinci oğlumda 11 lerde bitmişti ama yine doğuma kadar ara ara olmuştu kusma bulantı üçüncü oğluma hamileyim sadece 6. Haftada 1 2 kez kustum başka da olmadi bulantiyla cinsiyet anlaşılmaz ki hayırlısı olsun en önemlisi o 🥰
Burcu-2634 yalandunyaa kızım da hiç mide bulantım olmadı ama 2. Hamile olduğumu bile kendi kendime mide bulantılarım dan anladım 4. Aya girdik halen mide bulantısı kusma devam ve cinsiyeti erkek bende tuttu heralde bu eski hurafe 😂
Sudenaz0105 myangelson benimde tam tersi iki kızım var aşırı bulantım olmuştu şimdi oğlum olucak hiç bi şekilde bulantım olmadı 😂♥️
myangelson Sudenaz0105 bence cinsiyetle ilgisi yok ya mide bulantısı olmasının tıbbi bir aciklamasi vardır belki bilmiyorum 😅 beta yuksekliginden olabiliyor diye duymuştum ama bilemiyorum 😅
Kbractn Hepsi hurafe bence 😂 ben hamileliğin başından bari mide bulantısı çekiyorum 3. Haftamda da vardı 40. Haftadayım hâlâ bulanıyor sen düşün Kızım olcak nasipse 😂 hayırlısını dile allahtan kimseyi de dinleme 🙉 Gönlünce olsun inşallah ❤️
yalandunyaa bahocum kuzenim 3 kızı var senin ki yine erkek olcak galiba diyor bende video paylaştım oğlum da oğlum diye 😜😀
yalandunyaa Sermec27 sinir olmamın sebebi durup durup neden bir insan erkek derki Allahin bir mucizesi Benim için asla kız erkek fark etmiyor Rabbım hayırlısını versin 🥰
Sermec27 yalandunyaa aman bana diyorlardi onu yok erkek olacak yok kız olacak yok bir daha doğur belki kız olur valla hiç birini takma insanlar boş boş konuşur öyle dediklerinde hayırlısı olsun de geç insanlarin ağzı boş durmaz hiç bir zaman 😁🥰
esmerrmm yalandunyaa oglumdada doguma kadar prilam kullandim , suan kiza hamileyim bundada doguma kadar prilam kullaniyorum yani alakasi yok cnm
Merveasm yalandunyaa oğlumda bulantım olurdu kusamazdım bu ikinci hamilelikte bulantı kusmayı dibine kadar yaşıyorum üstüne tansiyonum hep düşük doktor 2. Erkek geliyor gibi dedi her hamilelik aynı değildir