Gulfidan_99 Memnun kaldınız kadın doğum Doktor’u var mı ikili test ıcın gıtcem de önerilerinizi bekliyoruz
burcuAy15 Gulfidan_99 Gittim ama asla tavsiye etmiyorum yani zor durumda kalsam bile en son gideceğim son hastane sana tavsiyem şehir hastanesine git ben çok memnunum :)
burcuAy15 Gulfidan_99 her sabah 10da randevu yenileniyor alarm kurup deneyin ben 9:58 e alarm kuruyorum çoğunlukla öyle buluyorum
Mucizeayla Kızlar bişey sorucam özele gidipte ayrıntılı için devlete gitsek bakarlar mi yani öyle randevu alabilir miyim bı tek detaylı için devlete gitsem
Mucizeayla Gulfidan_99 ben o testleri istemiyorum sadece detaylıya girmek istiyorum o haftalarda 20. Haftalara denk geliyor yani devlette hiç kaydım yok sadece ayrıntılı için randevu alabilir miyim bakarlar mi diye merak ediyorum. Çünkü devletteki ayrıntılilara daha çok güveniyorum ve dediğiniz gibi fazla para vermek istemiyorum
Simge16 2 li test zamanı detaylı için randevu verdiler öncelikle kadın doğumdan randevu almanız gerekir sizi haftanız dolayısıyla detaylıya yönlendirmesi gerekir. Genelde 2 ay sonraya randevu veriliyor
Gulfidan_99 Simge16 dırek gidince yapılıyormu bende testlerı böyle şehir de istiyorm diğer gibi özel doktor ıyıse sehır devam ederım gıbı
Simge16 Gulfidan_99 evet 2 li test zamanın gelmiş yaptırmak istiyor musun diye sordu doktor bende evet diyince beni doppler ultrason bölümüne gönderdi orda randevu verdiler 1 hafta sonraya o gün ultrason girdim sonra kan bölümüne gittim tahlil verdim 1 hafta sonrada sonuç çıktı doktora götürdum